Even voorstellen

Mijn naam is Ans van Mechelen en in het bezit van een erkend
diploma medisch pedicure.

Bij Pedicure Halsteren willen we u er weer bovenop helpen. We kunnen veel voetproblemen vaststellen en nemen de tijd om uw voeten goed te bekijken en het probleem te diagnosticeren.

Wij bieden een uitgebreid assortiment, voor het behandelen van veel voorkomende voet aandoeningen. Van wratten en ingroeiende nagels, schimmels en mycosenagels en van kloven tot likdoorns en eelt.

Heeft u geen voetproblemen, maar vindt u het gewoon fijn om uw voeten wat extra aandacht te geven ook dan bent u aan het goede adres bij Pedicure Halsteren.


Pedicure Halsteren

Pedicure Halsteren is het adres voor professionele zorg voor uw voeten. Wij willen uw voeten er zo snel mogelijk weer bovenop helpen. We kunnen veel voetproblemen vaststellen en nemen de tijd uw voeten goed te bekijken en het probleem te diagnosticeren.

Wij werken niet alleen voor pedicure cli├źnten uit Halsteren maar ook uit Lepelstraat, Bergen op Zoom, Tholen, Klutsdorp, Steenbergen, Moerstraten en Nieuw Vossenmeer… U bent dus van harte welkom voor een pedicurebehandeling bij Pedicure Halsteren.

Afspraak maken